Ziua 7-8 „Provocarea de 21 zile”

Am reușit să mă trezesc la 7 dimineața și să mă motivez să mă duc să alerg. Recunosc că căutam 100 de motive pentru care să nu mă duc, dar într-un final am găsit acel un motiv care m-a determinat să mă țin de ceea ce mi-am pus în plan.  E o senzație minunată atunci cînd termini de alergat, mă simțeam bine și plină de energie.

IMG_2769

 

Mi-am downloadat o aplicație „RunForLife” care arată cîți km ai alergat, cîte calorii ai ars și viteza cu care ai alergat. Iată rezultatele mele.

 

IMG_2764

 

M-am alimentat, în mare măsură, corect, totuși nu reușesc să renunț în totalitate la micile tentații. Mi-am permis pizza pentru că am avut poftă și înghețată  (nu doar una). Dar asta e, important este să merg mai departe, important este să nu renunț.

Terciul de ovăz a rămas în continuare preferatul meu, am adăugat lapte pasteurizat (2.5% grăsime) și cîteva fructe de sezon.

 

IMG_2780

Iaurtul e alegerea perfectă atunci cînd vine vorba de gustări, dar îl diversific adăugînd fructe proaspete.

IMG_2779

Am încercat o nouă rețetă, una foarte simplă – frigărui de legume la cuptor. Puțin calorice, dar foarte delicioase pot fi mîncate mai ales la cină, dar eu am adăugat o bucată de carne și acesta a fost prînzul meu. M-am inspirat de aici, dar am improvizat puțin adăugînd dovlecel care e preferatul meu.

IMG_2778

Mâine mi-am pus alarma la 06.45 să merg la alergat, promit că mă trezesc – trebuie să-mi păstrez motivația. La 09.30 o să iau micul dejun: fulgi de ovăz cu iaurt, la 11.00 gustarea – un iaurt, prânzul îl voi lua în oraș iar la cină îmi voi face o salată proaspătă.

Scopul meu este să-mi păstrez motivația, deși mai sunt unele mici scăpări, dar succesul constă în faptul că nu renunț!

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Provocarea de 21 zile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s