Despre lucrurile mici

10262085_727369900647486_3901682488017967656_n

Mă dezamăgesc uneori cînd aud de la tot mai mulți bărbați fraze de genul „femeile se uită doar după bani, mașini luxoase și cadouri impunătoare”. Dar mă liniștete faptul că nu-s toți așa, că cei care au făcut așa concluzii atrag acest gen de femei tot din vina lor. Adică dacă trăiești cu ideea că toate fetele văd doar bani la tine, vei face orice ca să impresionezi fetele tot utilizînd BANII, ceea ce ar atrage doar tipologia de fete care caută acest lucru. E vorba de un cerc vicios.

De fapt, noi ne dorim lucruri simple, pe care le zicem într-un mod complicat, de aceea și bărbații sunt confuzi cînd vine vorba de Ce-și doresc femeile?
Noi vrem atenție!
Dar aici vine partea cea mai complicată. Prin atenție se pot înțelege multe lucruri: afecțiune, mesaje de bună dimineața, cadouri, cuvinte frumoase, ieșiri. Aici apare paradoxul, pentru că fiecare fată prin cuvîntul atenție înțelege diferit. Problema cea mare este că bărbatul înțelege și mai diferit.

Ideea e că prea multă atenție plictisește, iar prea puțină te face să-ți pierzi interesul.

Un lucru cert este că femeile, întradevăr, sunt complicate ca ființe. Nu este adevărat faptul că nu știm ce ne dorim, noi doar ne dorim lucruri diferite la scurt interval de timp.

Totuși, cît de diferite și controversate nu am fi există unele lucruri care ne fac să ne simțim cu adevărat fericite și împlinite – atunci cînd ne simțim apreciate. E un lucru care persistă dintotdeauna la femei – nevoia de a se simți în siguranță. 

Și dacă tot vorbim despre lucrurile mici, cum să nu te simți bine atunci cînd îți oferă geaca ca să nu îngheți, cînd te surprinde cu un buchețel de flori de sezon, cînd îți deschide ușa ca să intri prima, cînd îți cumpără ceva dulce ca să-ți treacă supărarea, cand te sărută pe frunte, cînd face aceste mici atenții fără vreun motiv anume.

Și totuși știm noi ce ne dorim!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Get inspired!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s