Cum a început totul

198536_286936254744817_125276635_n

Îmi place viața, îmi plac oamenii, îmi place mișcarea.

De mult timp plănuiam să scriu pe blog despre un proiect (să-i zicem așa) în care am pus mult suflet. E ca și cum ai crește un bebe, dar care e atît de mic și fragil încă. Inițiativa a început un an în urmă, era o zi de iarnă, cînd ai chef să stai în casă, lenevind în pat să sorbi dintr-o cană de ceai.
Nu.. eu aveam chef să fac ceva. Eram plictisită de rutina școlii și doream să-mi ocup timpul cu ceva ce-mi place.

Și tot plictisită făceam click pe net și uite că ceva îmi atrase atenția. Era un domeniu despre sănătate pe facebook, pe mine dintotdeauna m-au pasionat articolele destre nutriție, sănătate, exerciții fizice. Mi-a părut interesant și numele era destul de catchy ”Fii Sănătos”. Nu am ezitat mult, pentru că eram prea curioasă să aflu cine era în spatele acesei pagini de facebook. Puneam pariu că e vorba de o fată, dar m-am înșelat.

Ne-am dat întilnire la un ceai, așa l-am întîlnit pe Nicu (cel care a pornit ideea cu Fii Sănătos). Mi-a povestit de unde a început totul și că are de gînd să extindă ideea. Eu mi-am zis că este exact ceea cu ce vreau să-mi ocup timpul de acum încolo. Așa a început prietenia și colaborarea noastră.

Am început să activăm pe pagina de facebook plasînd lucruri interesante despre sănătate. Numărul de like-uri creștea considerabil, nouă ne făcea plăcere să observăm o creștere atît de rapidă. Ne-am zis că de ce nu am încerca să creăm un site. Astfel am reuși să răspîndim informație despre un mod sănătos de viață la mult mai multe persoane și într-un mod cît mai divers. Ne-am apucat de treabă cu mult entuziasm, dorință și implicare am reușit să punem bazele site-ului http://www.fiisanatos.md

Nu simțeam o obligație din ceea ce fac, îmi aducea plăcere ceea ce făceam. Cu ajutorul unei echipe tinere am reușit să ducem la bun sfîrșit site-ul și treptat să adăugăm articole prin care să informăm lumea despre importanța unui stil de viață sănătos.

Azi, în jur de 2700 persoane le place ceea ce facem și ne demostrează acest lucru prin vizualizări zilnice. Eu pot să spun doar că trebuie să facem ceea ce cu adevărat ne aduce plăcere. Și da, avem de gînd să mergem și mai departe, pentru că visele noastre prind aripi și mai mari!

Fii Sănătos este încă un bebe mic și fragil, dar noi avem de gînd să-l creștem, să-l educăm și să-l facem cel mai bun.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Old posts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s