Vești bune – Andreea Marin-Bănică vine la Chișinău

Am o veste bună pentru multe dintre voi – Andreea Marin-Bănică vine din nou la Chișinău. Pentru cele care nu au reușit pe 5 iulie să vină la Evenimentul Clubul Nostru, acum au șansa să o întîlnească pe minunata Andreea Marin-Bănică și să-i asculte poveștile de viață.

Ieri am fost la cea de-a 7-a Ediție Health & Beauty BLOGspot. Mai deosebită ca cele precedente, pentru că de data aceasta am avut timp să stăm mult la vorbă ”ca-ntre fete”. Am vorbit despre lucruri frumoase, cît și despre lucruri care m-au pus pe gînduri puțin. Am vorbit despre cancer și anume despre lipsa de informare a oamenilor în acest domeniu. Într-adevăr, cîte vieți ar fi fost salvate dacă s-ar fi făcut la timp anumite controale de rutină care nici măcar nu costă – sunt gratis ! Avem planuri mari cu Doina și fetele cu blog, vrem să găsim metode pentru a informa societatea de toate aceste riscuri și de a îndemna lumea să facă anumite constroale pentru a se asigura. Cancerul la sîn încă este o problemă care afectează foarte multe femei, și deseori este depistat în starea finală – cînd este necesar tăierea unui sîn. Fetelor, sfătuiți-vă mamele să-și facă un control, nu necesită chiar atît de mult timp, dar depistat la timp, cancerul, poate fi tratat !

Dacă ar fi să mă întorc la evenimentul frumos care va avea loc Miercuri, 3 octombrie la Sala de Aur păi vreau să vă reamintesc aici cît de minunat a fost data trecută cînd minunata Andreea Marin-Bănică a venit la Chișinău. Am rămas super-entuziasmată și motivată după evenimentul din 5 iulie. Doamna aceasta e idolizată de o mulțime de femei, și pe bună dreptate, pentru că inspiră, pentru că ajută și oamenii o iubesc.

Deci, dacă încă nu ați procurat bilet pentru Evenimentul de miercuri vă îndemn să o faceți. Bilete găsiți la RoConcept la preț de 300 lei, totuși fiți sigure că o să merite banii respectivi în totalitate – o spun din propria experiență. Îmi place și chestia cu cadourile de la parteneri, un gest foarte drăguț pentru doamnele care vin la eveniment.

Sper să nu ratați șansa de a o cunoaște pe Andreea Marin-Bănică și grăbiți-vă să vă procurați bilet.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s