Cu cît mai ocupată – cu atît mai bine

Am început să văd farmecul la zilele de toamnă. Deși m-am pornit cu o atitudine atît de nonconformistă, am reușit să mă adaptez și recunosc că mi-a reușit destul de bine. Primele zile de toamnă mi-au fost foarte bine organizate, și totul datorită la agenda mea magică care îmi amintește în fiecare zi ce am de făcut. Cu toate că am avut zilele bine planificate am reușit să o vizitez și pe doamna de la ceaiuri, care ca de obicei ne-a întîmpinat cu un zîmbet larg pe față că mai mare mi-a fost plăcerea să-mi savurez ceaiul de zmeură – tot cu gîndul la vară.

Mi-am făcut o listă cu lucrurile pe care vreu să le reușesc luna septembrie și pentru asta în fiecare zi fac cîte ceva pentru a contribui la realizarea acestora. Din păcate alte lucruri, precum blogul sau gătitul cupcake-urilor, le-am neglijat puțin. Ce să mai vorbesc, că nici nu țin minte cînd ultima dată am preparat ceva delicios.

Mă trezesc în fiecare dimineață la 06.15, recunosc că au fost abia 3 dimineți, dar m-am mobilizat destul de repede (surpinzător), deși niciodată nu am fost întrecută la capitolul rapiditate. Ca să-mi recuperez orele de somn dorm în fiecare zi cîte 30-45 minute. O să ziceți că e puțin, dar e deajuns – mă ajută să mă împrospătez puțin și să-mi revin în forțe. Apropo, tot pentru energie încercați să mîncați dimineața cîte 3-4 migdale și un pătrățel de ciocolată neagră – fac minuni.

Ieri am fost pentru a doua oară la ședința Toastmaster Chișinău (club de oratorie), chiar am de gînd să mă implic și să devin membru în timpul apropiat.  Cred că va fi o experiență utilă pentru mine, un bun orator va fi mereu apreciat la justa valoare, plus că te salvează în multe situații din care pînă acum ai fi crezut că nu au ieșire.

Astăzi am fost la întîlnirea Health & Beauty BLOGspot, totuși despre asta o să povestesc cu mult mai multe detalii în următorul post – aștept pozele ca să vedeți cu ochii voștri despre ce vorbesc.

Săptămîna viitoare vreau să mă înscriu la niște cursuri de chineză. Da.. chineza, în cîțiva ani va deveni una din limbile cele mai importante în lume, așa că chiar dacă nu o voi cunoaște la cel mai înalt nivel, cel puțin voi învăța despre cultura chinezilor, voi putea citi și scri cîtuși de puțin – sper eu 😀

Continui cu spiritul meu organizatoric, pentru că îmi place să fiu ocupată. Am redus și din timpul petrecut pe facebook – lucru de care mă simt mîndră 🙂
Toamna mă inspiră, mă mobilizează, mă face să vreau mai mult.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Old posts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s