Seminar „Clubul Nostru” – nu l-am ratat !

Şi pentru că se apropie toamna simţul meu organizatoric se intensifică şi încep să mă descurc mai bine la capitolul „respectare la tot ce scriu în agendă„.  Zilele astea au fost cam full şi chiar dacă nu am reuşit să fac absolut tot ce mi-am propus, totuşi n-am putut rata primul seminar informativ organizat de „Clubul Nostru”.


Evenimentele s-au ridicat la aşteptările mele şi am petrecut o seară frumoasă alături de Dr. Demiskan şi alte 80 de doamne curioase să afle mai mult.
Totul a fost foarte bine organizat şi în sfîrşit am reuşit să înţeleg pe paşi „cu ce se mănîncă” rinoplastia, otoplastia şi abdominoplastia.

Efectele secundare după o operaţie precum şi precauţile de care trebuie să ţii cont au fost toate menţionate de specialistul pe care l-am avut în faţă.
Anumite operaţii se recomandă nu mai devreme de 30 de ani, mărirea sau micşorarea de bust nu se face nicidecum înainte de a naşte un copil, poţi scăpa şi de vergeturi datorită laserului.

Am uitat să menţionez că ca de obicei am fost întîmpinate cu premii de la parteneri, care de data aceasta a fost Reţeaua de Farmacii „Elody”.

În septembrie se anunţă un alt eveniment, pe care cu siguranţă nu o să-l ratez. Deci, cele care au fost ştiu cît de util şi interesant s-a dovedit a fi. Cele care nu au reuşit să cumpere bilet fiţi cu ochii pe Clubul Nostru pentru a nu rata următorul eveniment.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s