O situaţie care m-a indignat

Ne tot place să dăm vina pe ceilalţi cînd vine vorba de ţara în care trăim, de situaşia în care ne aflăm. Obişnuim să arătăm cu degetul spre cei de la conducere şi să afirmăm că nu fac nimic (bun). Bine.. Dar ce faci tu pentru ţara ta ? Ce faci tu pentru un viitor mai prosper. Ţi-ai pus vreodată întrebarea ?

Azi mergeam pe stradă şi am asistat la o întîmplare (nimic ieşit din comun – presupun) care m-a indignat totalmente. O mamă cu copilul ei, terminîndu-şi fiecare să-şi mănînce îngheţata ţineau ambalajul în mînă. Mama l-a aruncat cu neruşinare jos, pe unde era foarte curat apropo şi a zimbit. Copilul, avea şi el vreo 8-9 ani, văzînd acţiunea mamei a făcut exact acelaşi lucru – zimbind şi el. Nu ştiu cum m-am abţinut să nu le fac observaţie, probabil pentru că doamna era mai mare de ani şi la sigur avea să înterpreteze situaţia cum că o „mucoasă” îi face observaţie în legătură cu comportamentul ei. Totuşi gîndindu-mă mai bine trebuia să-i fac vreo remarcă doamnei, care nu doar îşi bate joc de ţara asta, dar şi dă un exemplu negativ copilului ei.
Eu personal încerc să păstrez ordine în jurul meu şi îi sfătui şi pe cei apropiaţi să facă acelaşi lucru. Puţin cîte puţinvom schimba situaţia şi mentalitatea în ţara asta – sperăm..

Oare nu e timpul să începem schimbarea de la noi ? Oare nu e timpul să încetăm cu reproşurile ?

Fiţi mai puţin indiferenţi !

Carolina

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Old posts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s