Pentru că Ei nu ştiu nimic

Nici măcar nu realizăm cît de mare influenţă au persoanele care ne înconjoară şi cît de mult ni s-ar schimba viaţa dacă i-am trece prin filtru pe mulţi dintre ei. Cineva spunea că înainte de a te cataloga cu depresie priveşte în jurul tău şi vezi dacă nu eşti înconjurat de rataţi care te fac să te simţi astfel.
Cît de pozitivă şi plină de viaţa nu ai fi, dar dacă atitudinea negativă din jurul tău se încăpăţinează să roiască vei sfîrşi să gîndeşti şi tu ca ei – să spui că întreadevăr nu are rost să visezi pentru că oricum ele vor rămîne doar vise, că nu ai nici un viitor în ţara asta – pentru că mulţi dintre ei au gîndit la fel şi nici măcar nu au încercat.
Vei ajunge să fii influenţat atunci cînd ei rîd de o ideea de-a ta şi nu vei mai îndrăzni să o realizezi, pentru că tot Ei cred că e absurdă. Dar la urma urmei nu ideile absurde sunt cele mai originale, şi nu originalitatea e cea care captează interesul tuturor.

Pentru că ei au fost ca tine, au visat – dar s-au lăsat conduşi de gîndurile celorlaţi, care presupuneau că ştiu mai multe. Pe naiba – nu ştiu nimic !!

Ai un vis ? Nu striga – pentru că vor rîde, te vor face să dai înapoi, te vor convinge că e inutil. Salvează acest vis la tine în creier şi aminteşte-ţi-l în fiecare zi. Luptă pentru realizarea lui, dar nu vorbi despre el – ţine-l doar pentru tine – crede în el..

Încă încerc să lupt cu gura lumii care îmi spune că n-o să reuşesc, că nu are rost. Şi nu.. nu mi-e teamă să greşesc, nu mi-e teamă de eşec – îmi place tot ce e nou – nu mi-e frică de schimbări.

Pentru că Ei chiar nu ştiu nimic !

Trust yourself !

Carolina

Reclame

2 comentarii

Din categoria Old posts

2 răspunsuri la „Pentru că Ei nu ştiu nimic

  1. Mega like pentru articol!

  2. andrei

    super postarea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s