Prima impresie contează..

Preferăm să spunem că sufletul e cel care conteză şi nu felul în care arăţi. Totuşi prima impresie atunci cînd faci cunoştinţă cu cineva, chiar înainte de a schimba o vorbă, este exteriorul – ţinuta, vestimentaţia, mersul. Încrederea în sine deasemena se află în concordanţă cu modul în care arăţi. Nu o să fiu superficială, dar societatea în care trăim are anumite standarte, şi dacă nu te încadrezi în ele cu greu vei demonstra cît de bine faci anumite lucruri. Şi da.. sunt de acord cu faptul că ceea ce se află în interior este de o mie de ori mai valoros decît ambalajul, dar fii conştient de faptul că femeile sunt ca nişte cărţi, dacă pe bărbaţi nu-i satisface coperta nu se vor mai deranja să răsfoiască restul cărţii.

A-ţi realizat spre ce duc – spre faptul că trebuie să ne pasă de modul în care arătăm şi trebuie să avem grijă să ne întreţinem cu sport şi alimentaţie sănătoasă. Niciodată nu e tîrziu să faci o schimbare în viaţa ta.

Sportul a devenit ceva esenţial în viaţa mea, luînd în considerare că fac aerobică de vreo 3-4 ani. Cu cîteva pauze, dar am încercat să respect mereu un mod de viaţă activ – fie alergam în fiecare seară, mă duceam la sală, sau făceam exerciţii de pe youtube.

De curînd am descoperit o nouă sală în Chişinău – Wellness Land. Prima oră de aerobică a fost una plină de energie şi emoţii pozitive. Chiar mi-a plăcut şi a trecut destul de repede şi plăcut acea oră de aerobică. Recomand cu plăcere fetelor acest loc unde dispui de salon de frumuseţe, sală cardio, sală pentru tonifierea muşchilor, antrenamente în grup. Luna viitoare mă duc şi eu, deci.. ne vedem acolo.


P.S. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina de facebook: http://www.facebook.com/wellnessland.md

Am promis şi nişte poze de la evenimentul propriu zis, şi anume ediţia a 4-a Health & Beauty BLOGspot la invitaţia Doinei Cernavca.

O zi frumoasă 🙂

Love

Carola

Reclame

6 comentarii

Din categoria Uncategorized

6 răspunsuri la „Prima impresie contează..

 1. Pingback: O zi la Wellness Land cadou pentru tine | Feelthebeauty

 2. Abonamentul la sala e 850 lei pe luna, dar daca te abonezi mai multe luni beneficiezi de reduceri. Intradevar se merita asa ca iţi recomand cu încredere.

 3. Anonim

  Hm….cit costa abonamentul pt o luna la sala? Merita sa incerc daca recomanzi tu:P:)

 4. Viziteaza pagina de facebook http://www.facebook.com/HealthBeautyBloGspot
  Intilniri cu fetele cu blog, de data asta am facut sport la Wellness Land.

 5. Nastea

  Ce interesant,dar ce fel de eveniment e asta?
  Bravo fetelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s