Despre Cheesecake-uri

Este o opţiune la wordpress să vezi ce caută lumea în google şi dau de blogul tău. Uite ce zice wordpressul:

Pe locul 1 se situează cheesecake, după care E-urile, pe locul 3 importanţa familiei etc. E foarte amuzant că ideea principală a acestui blog este să fie despre tips-uri, frumuseţe şi îngrijire. Doar că uneori mă lăs dusă de val şi postez despre tot felul de reţete yummy încercate. Probabil din acest motiv cheesecake este cuvintul reprezentativ feelthebeauty😀

Dacă tot lumea se interesează despre minunăţia acestei prăjituri, mă conformez şi dedic acest post în totalitate cheesecake-ului🙂

Am eu un pic de experienţă în prepararea lui, aşa că vă pot ajuta cu sfaturi utile cu care nu ve-ţi da greş.

Însuşi cuvîntul cheesecake înseamnă brînză (caşcaval) şi tort. Asta e şi ideea principală, pentru cei amatori de un gust fin de brînzică dulce în combinaţie cu un strat subţire de biscuit este desertul ideal. El poate fi preparat la cuptor sau pur şi simplu pus la rece în frigider. La moment există multe reţete, însă cea originală nu poate fi schimbată cu nimic.
Fie preferi ciocolata, fructele de pădure, sau căpşunele – această prăjitură poate fi combinată cu ce îţi place.

Cînd vreau să pregătesc ceva bun rămîn adeptă a blogului gospodini. E genial şi nu rişti să dai greş cu reţetele ei.  Dacă te-ai decis să prepari bunătatea asta de prăjitură, fă-o după sfaturile lui Teo –  http://www.teoskitchen.ro/2011/12/cheesecake-cu-branza-de-vaci.html

Asta e reţeta de bază, pune-ţi imaginaţia la lucru şi pune nişte căpşuni deasupra după care dă la rece pe vreo 3-4 ore.

Uite că scriind acest post mi s-a făcut o poftă de cheesecake maaare de tot. Mă duc să văd ce este prin frigider şi mă apuc de gătit. O zi bună tuturor pofticioaselor.

4 comentarii

Filed under Eat me now!

4 responses to “Despre Cheesecake-uri

  1. Pingback: Cel mai bun cheesecake e cel făcut acasă! | Feelthebeauty

  2. Teo.. multumesc pentru comentariu🙂

    DianaEmma.. Stiu cit de yammy poate deveni un desert precum cheesecake-ul indiferent de modul in care alegi sa-l gatesti🙂

  3. Teo

    Multumesc frumos de aprecieri🙂 pofta mare la cheesecake, e de departe si prajitura mea preferata🙂

  4. Bine, cu cheesecake-ul poți trișa și mult.
    E și variantă fără gătit. Faci blatul din biscuiți pisați cu unt topit, torni niște brânză pentru prăjituri (mascarpone, ricotta, etc.) amestecată cu fructe sau ciocolată și gata.😀 Asta mai ales vara când numai gândul de a porni cuptorul scoate 1 litru de transpirație.😆

    Eh… cu blogurile astea… oricât vrea autorul să se axeze pe o nișă, tot cititorii aleg ce consideră mai important ca informație de pe blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s