Blonde and smart !

Se tot fac glumiţe peste glumiţe despre blonde. Cică sunt cam prostuţe..  Să fie oare un adevăr sau o simplă manifestare de invidie de către restul brunetelor. Mergeam azi pe stradă şi era o tipă cu maiou pe care scria – „Help me, I’m blonde” – daaaar.. era brunetă 😀 Mă rog, asta şi era faza amuzantă.

Ok.. nu vă speriaţi, nu m-am făcut blondă – încă. De ceva timp (asta mai bine de jumătate de an) mă tot roade gîndul de a face o schimbare la părul meu. Am tot „cotrobăit” prin net prin tot felul de articole – din şatenă în blondă, riscul de a te face blondă, care e vopseaua perfectă, forumuri.. etc. M-am cam speriat de tot genul de fraze, cică nu se merită că trebuie să-ţi decolorezi părul iniţial şi respectiv rămîi cu o podoabă capilară arsă de-a binelea.

Pentru cele care vor să se vopsească blonde ar trebui mai întîi să se documenteze foarte bine, după care să treacă la acţiune. Deci, ce trebuie să ştii:

1. Întreabă persoanele care deja s-au vopsit la ce specialist au fost. Este foarte important prima dată să faci acest lucru la coafor cu un specialist foarte bun, care nu-şi va permite să de-a greş sau să facă experimente pe capul tău.

2. Găseşte nunţa perfectă. Sunt diverse joculeţe pe net unde pui imagine cu tine şi încerci tot felul de coafuri. Vezi cam cum îţi va sta blondă, poate nici măcar nu te-ar prinde cu culoarea ochilor şi tenul feţei. Poţi căuta poze şi cu celebrităţi care au culoarea părului exact cum îţi doreşti şi pentru tine.

3. Alege o vopsea de calitate. Multe saloane bune au propria vopsea profesionistă cu care sunt siguri că nu vor da greş. Dacă totuşi nu ai dat de astfel de salon alege cu atenţie vopseaua de păr potrivită. Documntează-te bine înainte de a procura, ia cu tine o prietenă care s-a mai vopsit şi cunoaşte mai multe în acest domeniu.

4. Poţi încerca faimoasele şuviţe. La noi în salaone fac marea greşeală să vopsească un blond-cenuşiu atunci cînd tu vrei blond-auriu şi rişti să te trezeşti „sură” la cap la 20 de ani. Ca să nu eşuezi, poţi încerca mai întîi şuviţe (nu înainte de a parcurge primii 3 paşi), după care, dacă îţi place rezultatul, peste o perioadă de timp vopseşti restul părului.

Fii conştientă de faptul că va trebui să ai mai multă grijă de păr decît aveai înainte. Va trebui să foloseşti produse de styling speciale pentru păr vopsit, măşti regulat, vopsirea rădăcinelor lunar, şi te poţi alege şi cu multe fire arse din cauza decolorantului.

Înainte de a lua decizia dacă te mai vopseşti blondă sau nu, pune pe taler plusurile şi minusurile. Vezi care cîntăresc mai mult şi doar atunci ia hotărîrea de a deveni blonda sexy sau de a rămîne bruneta hot.

Voi de ce părere sunteţi ? Blondă sau şatenă ?

Reclame

3 comentarii

Din categoria Feel the beauty!

3 răspunsuri la „Blonde and smart !

  1. feelthebeauty

    Mersi de sfat..
    Funny faza cu datu`l in bara si cu suvita 😀

  2. satena cu o suvita blonda, asa, ca modalitate de refugiu, cand o dai in bara sa poti spune: eh, cred ca e de la suvita!:)

    a fost o vreme cand blondele erau considerate prea destepte si reci… stil german.. acum, e ca in titlul fain pus de tine!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s