Style up your Nails !!

Citeam zilele astea un articol despre cele mai mari regrete.  Şi printre cele mai frecvente era şi teama de a-ţi trăi propria viaţă, în schimbul vieţii unei persoane care ceilalţi aşteaptă să fii.  Această teamă  de a spune ce simţi, sau de face ceea ceea ce cu adevărat îţi place e total absurdă. La urma urmei tu decizi, pentru că nimeni nu poate fi TU mai bine decît TINE !!

Azi voi vorbi despre unghii, sau mai bine spus despre lacuri de unghii – obsesia mea din ultimile săptămîni. Pentru că de ceva timp, în orice magazin beauty nu aş intra, nu-mi permit să ies fără măcar un lac de unghii.

În dependenţă de preferinţe:

1. Lac de unghii MAT

Acest gen de oja e folosit pentru a nu atrage atenţie asupra unghiilor. De obicei cînd eşti îmbrăcată în ceva extrem de sclipitor optezi pentru acest gen de oja ! Se recomanda să nu se foloseasca lac transparent înainte de aplicarea lacului de unghii mat.


2. Classic red nails

Unghiile roşii se vor asorta bine cu orice ţinută. Te vor ajuta să ieşi din anonimat, şi nu vei da greş nicicind atîta timp cît unghiile îţi sunt îngrijite şi nu foarte lungi. Un sondaj spunea că băieţii preferă ca fetele să aibă unghii roşii.
Aplică un strat protector înainte de utilizarea ojei.

3. Sparkle !

Unghiile excesiv de strălucitoare se poartă.. Şi nu.. nu e deloc extravagant dacă ştii cu ce să le asortezi. Atît timp cît nu străluceşti din cap pînă-n picioare, poţi folosi ceva sparkle pe unghiile tale.

4. French

Am adorat french nails ceva timp – pînă m-am plictisit. De obicei în timpul şcolii, pentru că e adecvat şi îngrijit.

Tipuri de french:

  • Classic french
    Ai nevoie de un set special şi de multă răbdare.

  • Mix & Match

De acest tip am citit un articol chiar azi. Nu am încercat niciodată, dar cînd o să am inspiraşie şi timp la sigur încerc !
5. Imprimate

Aici apelezi la imaginaşia ta ! Poţi încerca orice-îi trăsneşte.  Este recomandat să le asortezi cu ceva nude pe tine, pentru a nu risca să arăţi prea împopoţonată. Fie că alegi imprimeu leopard  sau ceva mai elegant.. 😉

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Degetul inelar
Toate unghiile de o culoare, şi doar unghi de pe degetul inelar diferită ! Aici poţi combina 2 oje: roşu – negru; roz – sur; roz pal – alb etc.
7. Typical
Cînd pur şi simplu ai chef să le vopseşti într-o culoare, combinîndu-le cu rujul sau cu accesoriile !!
Nu risca să te îmbraci tot în violet şi să mai şi vopseşti unghiile cu mov !!
8. Nude
Deseori optez pentru acest gen de ojă, e ceva simpluţ şi aranjat. Cînd doreşti să le ai pur şi simplu îngrijite alege lacuri de unghii de culoare deschisă.  Piersicul şi rozul pal sunt cele mai răspîndite !
9. Culorile ţipătoare
De obicei vara, mai puţin în perioada rece a anului. Acest gen de ojă este folosită de persoanele mai extravagante, care doresc să tragă atenţie ! Se potriveşte pentru unghiile de dimeniuni mici !
Totuşi, înainte de a vopsi cu ojă ai grijă de mîinile tale. Pentru un look îngrijit !!
Reciteşte:

If you look after Goodness and Truth, Beauty will take care of you !

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Feel the beauty!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s