Beauty Q&A


Azi am venit de la şcoală cu inspiraţia de a posta pe blog, am zis că trebuie să mă organizez mai bine şi să nu aleg dormitul în favoarea altor lucruri. Ca atare sunt genul de persoană care consieră somnul inutil  şi dacă nu ar fi o necesitate nu aş dormi niciodată. O să rîdeţi, dar mă stărui să dorm nu mai mult de 25 de minute la amiază, deja mi s-a format un bioritm.. Îmi pun alarma pentru jumătate de oră şi mă trezesc cu 5 minute înainte ca aceasta să sune. Cît de repede reuşesc să adorm ?? 3-5 minute.. Nu mai mult 😀 În schimb mă simt odihnită, nu irosesc timp şi seara adorm la fel de repede.

Well.. astăzi o să răspund la întrebări care fiecare dintre noi şi le pune în diverse situaţii. Am citit mai multe forumuri şi reviste şi am făcut un top de întrebări la care multe fete nu găsesc răspuns.

1. Care este cel mai bun remediu pentru firele rebele ??

Deobicei ne confruntăm cu această problemă dimineaţa cînd ne grăbim şi nu ştim cum să ne aranjăm părul. În acest caz ne vine în ajutor citeva picături de gel (fixativ) de păr. Luăm doar un pic pe degete, după care întindem pe toată suprafaţa părului în cantităţi foarte mici ignorînd

rădăcina părului. Plus la toate conferă şi strălucire !!

2. Cum îndepărtăm rujul roşu ??

Aşa cum tenul nostru are nevoie de demachiere la fel au nevoie şi buzele noastre. Există demachiant pentru ochi şi buze în vînzare, sau foloseşte doar loţiune pentru demachierea ochilor – are acelaşi efect. Curăţă delicat şi apoi hidratează cu balsam.

3. Care este cea mai bună metodă pentru a alege fondul de ten ??

Este greşit atunci cînd cumpărăm un fond de ten să-l încercăm pe mînă, pentru că deseori culoarea tenului nu coincide cu culoarea mîinii. Deci, testează pe linia bărbiei 3 nuanţe diferite şi priveşte în oglindă la lumină naturală. Cea care „dispare” aceea e nuanţa perfectă.

4. Cum pot avea gene mai lungi ??

Sunt diverse teorii despre creţterea genelor, şi se spune că uleiul de ricin aplicat zi de zi dă rezultate. Cea mai mare greşeală este scurtarea acestora cu un foarfece, pentru a creşte mai lungi. S-au auzit şi cazuri de acest gen.. 😀
Deasemenea poţi încerca extensii de gene, totuşi nu sfătuiesc pentru că au şi părţi negative, ca de exemplu – poţi rămînde fără gene ))

5. Ce fac dacă am sprîncene cam rare ??

Cea mai bună metodă este folosirea unui creion special pentru sprîncene. Alege atent culoarea acestuia şi completează spaţiile libere dintre fire în strat subţire. Nu pensa printre ele, pentru că vor creşte mai rebele !

6. Ce aplicăm mai întîi concealerul sau fondul de ten ??

Sunt diverse păreri la acest subiect, dar logic e mai bine să folosim întîi fondul de ten, după care, acolo unde este nevoie, concealerul – în special pentru pungile de sub ochi !

7. Cum aplic parfumul pentru un efect de durată ??

Chiar zilele asta priveam la tv o emisiune despre beauty şi se spunea cum trebuie de aplicat acesta pentru un efect îndelungat. Cel mai bine este să-l aplicăm după ce am făcut duş dimineaţa pe pielea curată la încheituri, şi la gît pentru că sunt zonele unde se află pulsul şi mirosul se păstrează pentru mai mult timp. Poţi aplica cîteva picături pe părul prospăt spălat şi îl laşi să se usuce natural.

8. Ce mă fac cu tenul gras ??

Chiar şi fetele cu tenul uscat se confruntă uneori cu această problemă. Eu am observat că tenul devine uleios după ce mănînc ceva gras sau dulciuri prea multe. Deci, renunţă la prăjeli şi la prea multe grăsimi.

9. Cînd este bine de făcut sport ??

Se spune că dimineaţa, pentru că se ard mai bine grăsimile şi te şi înviorează. Dacă nu eşti tocmai genul „the morning man”, atunci nu e rău să faci sport şi în timpul zilei. De preferat 2 ore după ce iai masa.

10. Ce faci pentru a nu transpira pe timp de vară ??

Unii folosesc doar deodorant alţii doar anti transpirant. Cel mai bine este de folosit ambele.. Mai întîi anti transpirantul pentru prevenire după care deodorantul pentru miros.

Nu uita că cu cît vom vorbi mai puţin despre lucrurile urîte ale vieţii, cu atît mai fericiţi vom fi. Plăcerile simple sunt cele mai apreciate. Savurează viaţa clipă de clipă, pentru că în timp ce tu faci planuri ea trece pe lîngă tine !! 

„I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.” 
Marilyn Monroe

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Feel the beauty!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s