Cum să te menţii în formă ?

Aparenţele contează, vrem noi să recunoştem sau nu. Atunci cînd cunosşti o persoană nouă, mai întîi observi fizicul acesteia, după care treptat o cunoşti cu adevărat. Se spune că băieţii văd fetele precum nişte cărţi, dacă coperta nu-i satisface, atunci nu se mai deranjează să citească ce e înăuntru. Sună un pic cam crud, dar aşa e tipul omului (deobicei involuntar) judecă după aparenţe.

Deci, într-un oarecare mod, suntem nevoiţi să fim la nivel !

Fetele încearcă orice pentru a arăta bine, cred tot ce aud. Dar e bine să fim

informate înainte de a ţine o cură de slăbire sau de a cumpăra fel de fel de pastile care promit pierderea în greutate în 3 zile !

Vreau să menţionez că totul ţine de VOINŢĂ !!
Trebuie să realizăm că „a arăta bine” nu include doar o siluetă de invidiat, dar şi un corp perfect sănătos. Pentru că frumuseţea vine din interior.

 • Sportul este cel mai important ! 30 de minzte pe zi este obligatoriu pentru a te menţine în formă. Dar nu greşeşti cu nimic dacă alergi un pic mai mult, sau faci cu 20 de abdomene mai mult ca de obicei. E bine să-ţi programezi de 3 oripe săptămînă să te duci la sală, iar pe timp frumos aleargă prin parc. E recomandat şi o plimbare în aer liber seara înainte de culcare. Dacă nu ai un abonament la sală, poţi opta pentru „home exercises”.
  Check this :
  http://www.youtube.com/watch?v=W9ucbo_fx64
 • Acum că e cald, fructele sunt la îndemîna oricui. În loc de sanwich-ul obişnuit care-l mănînci la şcoală, cumpără-ţi un măr sau o banană ! Renunţă la mîncărurile grase precum cartofii prăjiţi, salate cu maioneză, fripturi. Optează pentru ceva mai light precum o salată proaspătă, un iaurt, o supă, cărniţă de pui.
  Try this:
  http://gospodini.blogspot.com/2010/06/salsa-ce-se-intampla-doctore.html
 • Nu te înfometa ! Prima greşeală pe care o fac fetele atunci cînd vor să dea cîteva kg jos e înfometarea. Faza e că organismul nostru e obişnuit cu un anumit regim alimentar şi tu îl iai prin surprindere limitîndu-l la 300 kcal pe zi. Dupa maxim 3 zile, voinţa ta ceadeză şi te trezeşti ce îţi devoreţi frigiderul, după care ai cu 2 kg mai mult ca la început.
 • Mănîncă încet. Rezervează-ti timp pentru mîncare, nu te grăbi, savurează. Cu cît mai incet mănînci cu atît mai repede te saturi şi reuşeşti să te bucuri de fiecare aromă. Mănîncă de fiecare dată cînd ţii foame dar în cantităţi micuţe. Nu consuma prea mult la prînz cu ideea că nu o să mănînci nimic la cină !
 • Bea ceai ori de cîte ori ai ocazia. Este un antioxidant perfect şi se zice că îţi menţine frumuseţea şi tinereţea veşnică 🙂 Apa de asemenea este esenţială, odată ce îţi umpli stomacul cu apă îţi piere şi pofta de mîncare.
 • Relaxează-te ! Nu te supraobosi cu prea multe chestii, fă-ţi timp pentru tinem pentru o plimbare la aer liber, sau pentru un film bun pe care cineva ţi l-a recomandat.

Ai grijă de tine şi de felul cum arăţi. Tu eşti unica care poate schimba ceva în tine, şi nu învinovăţi circumstanţele atunci cînd pui 2 kg pe tine. Nu uita, vara e aproape: hainele subţiri, topurile, costumul de baie.. Ogh.. 🙂

No one will agree Physical appearance really matters until they lose someone only because of it eventhough they have good mind.
Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Old posts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s