With or Without makeup !!

Dumnezeu l`a creat mai intii pe Adam, ca mai apoi sa o creeze pe Eva, care sa`i tina companie, sa simbolizeze frumusete, gingasie si finete. Feminitate !!
Pentru a ne simti bine in pielea noastra nu exista reguli, faci asa cum simti tu ca este mai bine. Diverse contradictii apar atunci cind baietii vorbesc daca fata ar trebui sau nu ar trebui sa poarte machiaj. Majoritatea au in vedere ca decit machiata exagerat, mai bine deloc. Eu sunt de parerea ca naturaletea est cea mai importanta, dar un pic de mascara si lip gloss ne face mai feminine. Asa gindesc si baietii, pur si simplu ei nu`si dau seama ca noi purtam machiaj in acele momente 🙂
Trebuie sa fim suficient de smart si sa stim cum sa aplicam machiajul, in proportii mici, pentru a parea cit mai naturale si fresh. Nu spun ca trebuie sa purtam machiaj de fiecare data cind ieshim din casa, pentru ca lumea trebuie sa ne cunoasca asa cum suntem, cu micile imperfectiuni , dar care ne fac mai speciale, nu niste papusi Barbie de plastic.
Un studiu recent demonstreaza ca unul din 5 barbati ar prefera ca prietena lor sa foloseasca mai putin machiaj, si unul din 10 barbati prefera femile care nu poarta nici un pic de machiaj. Totusi acestia prefera femeile cu un look cit se poate de natural si ingrijit.
Totusi, atunci cind porti machiaj tot timpul, ajungi sa fii intr`o situatie cind nu poti iesi din casa fara acea masca, si nu e o situatie tocmai buna. Barbatii care zic ca prefera femeile fara make up, atunci e cam ridicol, pentru ca acestia nici nu stiu cu ce se maninca machiajul 🙂 Pentru ca deobicei, se pot uita la o fata care e data cu un pic de fond de ten si  lip gloss si sa zica ca nu poarta machiaj, si.. Wow ce e draguta naturala ! Oricum, avem noi micile noastre secrete 😉
Si vedetele au fost surprinse fara pic de make up, pentru ca sunt si ele femei, si obosesc sa poarte tot timpul o masca..
1. Angelina Jolie (care oricum e frumoasa chiar si fara make up )
2. Jennifer Lopez
3. Jessica Alba
How do you prefer ??

Nu trebuie sa porti o masca pentru ca sa te simti frumoasa, deoarece cel care te va iubi, te va aprecia pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce vrei sa pari !
Wake up every morning, look in the mirror, and tell yourself with conviction, „I am beautiful.”
Reclame

Un comentariu

Din categoria Old posts

Un răspuns la „With or Without makeup !!

  1. Nicoleta

    Agree :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s