Orele de somn sau Orele de frumusete

Somnul este esential, asta o stim toate.. Se stie deja ca in medie e bine de dormit 8 ore, nu 6 cum o fac unii si nici 12 cum o fac altii. Corpul notru are nevoie de odihna, si atunci cind ai avut o noapte nedormita, fii sigura ca organismul tau va avea grija sa recupereze acele ore.  Ar fi bine sa avem deja un orar stabilit, adica sa avem o deprindere de a ne duce in pat la o ora anumita si a ne scula tot la ora anumita. Nu vorbesc doar de zilele luni-vineri, pentru ca in zilele de weekend tot n`ar fi rau sa avem o oarecare ora la care ne trezim. Nu la 12 cum o facem noi de obicei. La 1o ar fi perfect, pentru a nu lenevi toata ziua in pat la tv. Stiu ca dupa o saptamina grea ai macar acest drept, dar uneori exageram si pierdem timp bun lenevind in pat si butonind telecomanda.
Chestia cu culcatul la o ora si trezitul la alta (zi de zi), nu o respect nici eu, as vrea sa pot, adica macar incerc, sa`mi impun sa ma culc la aceeasi ora 🙂 Dar ora de la amiaza, o respect cu cea mai mare placere. Pentru ca organismul nostru are nevoie de odihna, mai ales dupa o zi grea de scoala, dar nu exagerati cu dormitul la amiaza, o ora e suficient, puteti pune alarma sa va trezeasca, ca eu uneori uit de tot si ma trezesc tocmai seara.
Cea mai buna pozitie de dormit este cea pe spate, nu pe burta cum obisnuim noi, mai ales ca dimineata ne trezim cu cearcane, fata umflata din aceasta cauza. Atunci cind dormi pe o parte si fata noastra are de suferit mai tirziu, ridurile sau cutele din jurul ochilor apar mai devreme decit ar trebui. Totusi pozitia pe spate poate fi considerata nu prea comoda, dar dupa citeva nopti dormite, te obisnuiesti..
Nu uita, 8 ore pe noapte + o ora la amiaza !!
„Beauty equals confidence. You can be the prettiest woman on the planet but if you are not confident its not going to matter what reflection you see in the mirror.”
Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Old posts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s